50% korting op VisiQuick

VisiQuick is aan het uitgroeien naar de marktstandaard voor röntgen beeldverwerking in heel Europa. Laat u niet iets anders wijsmaken: ook de nieuwste versies van oplossingen als Evolution Nextgen en alle andere administratiepakketten sluiten naadloos aan op VisiQuick.

Rechtstreekse aansturing, geen twain

Door rechtstreekse aansturing van alle 2D en 3D röntgen drivers van elk merk, de snelste oplossing in de markt. Er wordt geen gebruik gemaakt, zoals in andere pakketten, van lage kwaliteit twain aansturing. Ook alle foto en intra orale camera’s kunt u aansluiten.

Geen koppelverkoop

VisiQuick is de oplossing, die zonder koppelverkoop met andere diensten of investeringen in zware internet verbindingen, kan draaien in uw lokale netwerk of in een cloud en/of terminal server omgeving.

50% korting

De aangekondigde 5% korting op de Dental Expo blijft van kracht. Dus u kunt in maart 2020 met een blijvende korting van 50% overstappen of starten met VisiQuick. Tijdens overstappen van uw huidige oplossing naar VisiQuick kunt u gewoon door blijven werken en kunnen er nog steeds foto’s gemaakt blijven worden.

Nieuw personeel kent al VisiQuick

Op tandheelkundige opleidingen en 1000-den andere praktijken wordt er ook gewerkt met VisiQuick. Dat maakt dat in het geval u nieuwe tandartsen en/of mondhygiënisten in uw praktijk aan de slag gaan, zij al bekend zullen zijn met het werken met VisiQuick.